Κεντρική NBA Πολύ κοντά στην επιστροφή Μπαρνς και Λίβινγκστον
NBA

Πολύ κοντά στην επιστροφή Μπαρνς και Λίβινγκστον

shaun livingston matt barnes

shaun-livingston-matt-barnes

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν “σκουπίσει” τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στον 1ο γύρο και αναμένουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, ο οποίος θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Τζαζ-Κλίπερς. Παρά την άνετη επικράτησή τους επί της παρέας του Ντέιμιαν Λίλαρντ, οι “πολεμιστές” παρατάχθηκαν ελλιπείς, με τον Κέβιν Ντουράντ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και τον Στιβ Κερ να αναρρώνει, μετά τη νέα υποτροπή στην ταλαιπωρημένη μέση του. Υπήρξαν, όμως, και δύο επιπλέον προβλήματα: Αυτά των Σον Λίβινγκστον και Ματ Μπαρνς.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωματικός πλέι-μέικερ των “πολεμιστών” τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς εναντίον του Πόρτλαντ, γυρίζοντας ένα δάκτυλο στο δεξί του χέρι. Η παρουσία του στο πρώτο ματς του 2ου γύρου (ξημερώματα Τετάρτης, ώρα Ελλάδος) δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας αισιοδοξούν ότι ο έμπειρος πόιντ-γκαρντ θα είναι έτοιμος να επιστρέψει οριστικά.

Από την άλλη, ο Μπαρνς βρίσκεται εκτός δράσης από τις 8 Απριλίου, με την επιστροφή του στο πρώτο ματς, όμως, να θεωρείται ως “πιθανή”. Με δεδομένη την παρουσία του Ντουράντ, ο οποίος αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο τελευταίο ματς με τους Μπλέιζερς, το ρόστερ των “πολεμιστών” φαντάζει υπερπλήρες, αν και η απουσία του Κερ από την άκρη του πάγκου δεν επιτρέπει στους “dubs” να νιώθουν γεμάτοι σε κάθε τομέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…