Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Εφές”

“Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Εφές”

csska osfp

csska-osfp

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει τα λάθη του, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, προσπαθείς να βελτιώσεις τα αρνητικά και να κρατήσεις τα θετικά στοιχεία. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά στο δεύτερο βελτιώσαμε την απόδοσή μας και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε“”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσσος.

Για το ότι το ματς με τους Ρώσους πήγε σε υψηλό σκορ:”Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το πιο άσχημο. Πρέπει να ξεκινάς πιο δυνατά”

Για το ότι αγωνίστηκε ως σμολ φόργουορντ:”Σίγουρα πιστεύω πως κάθε παίκτης παίζει με το ένστικτο. Εγώ από μικρός παίζω περιφερειακά ανεξαρτήτως της θέσης που αγωνίζομαι. Προσπαθώ κάθε φορά να προσφέρω στην ομάδα και να την βοηθάω”.

Για τον αν ήταν πρόβα τζενεράλε εν όψει Εφές:”Η ομάδα πάλεψε. Ήταν μία σημαντική πρόβα κι ένα σημαντικό ματς απέναντι σε μία ομάδα που είναι πάνω από εμάς στην κατάταξη. Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας”.

Για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές:”Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα με παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες της εκτός τα 5άρια της σουτάρουν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνά μας και να κάνουμε, ό,τι κάναμε όλη την σεζόν και μας έδωσε την θέση”.

Τέλος, για το αν τα συναισθήματα των παικτών των “ερυθρολεύκων¨” άλλαξαν μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην Μπασκόνια :”Αυτά είναι για αναλυτές και τους ειδικούς. Εμάς δουλειά μας είναι να παίζουμε. Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Η Φενέρ π.χ. το τελευταίο διάστημα έχει τραυματισμούς. Όλες οι ομάδες στα πλέι οφ είναι πολύ καλές. Δεν μπορείς να επιλέξεις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…