Κεντρική Διεθνή “Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός”

“Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός”

dunston

dunston

Η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αγνοήσει τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδος και να κάνει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε τουρκική ιστοσελίδα:

Τα όνειρα δεν γίνονται πάντα αληθινά αλλά το θέμα είναι να θέτεις στόχους για να τους φτάσεις. Ο δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ και θα συνεχίσουμε να πασχίζουμε γι αυτό”, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είπε:”Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να νικήσουμε εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό του. Οι οπαδοί του είναι μέρος της ομάδας και του δίνουν μεγάλη δύναμη και ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να τους αγνοήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Τέλος, για το αν το Φάιναλ Φορ που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη είναι έξτρα κίνητρο για αυτόν και τους συμπαίκτες του πρόσθεσε:”Είναι μεγάλο το κίνητρο που το Φάιναλ Φορ γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται εκεί τουλάχιστον μια τουρκική ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…