Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει”

“Πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει”

rivers

rivers

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και ο Κέι Σι Ρίβερς ανέφερε πως πρέπει να βελτιωθούν για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ σχολίασε πως πλέον τίποτα δεν τους εκπλήσσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

Για τον αγώνα: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ επιθετικοί, καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο εκείνοι βγήκαν πιο δυνατά, εμείς δεν είχαμε την απαιτούμενη επιθετικότητα και μας τιμώρησαν. Είμαι μία ομάδα που προπονημένη πολύ καλά και έφερε το ματς στο ρυθμό της. Πίεσε πάρα πολύ στην άμυνα και βρήκε ελεύθερα σουτ. Εμείς οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Απαιτείται συνέπεια. Εμείς ήμασταν συνεπείς μόνο για 18 λεπτά του αγώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας”.

Για το πλεονέκτημα: “Χάσαμε το πλεονέκτημα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι, να δούμε τι κάναμε λάθος σήμερα και να το διορθώσουμε εν όψει της συνέχειας”.

Για το αν μπορούν να επιστρέψουν: “Όλα είναι πιθανά. Τίποτα δεν μπορείς να μας εκπλήξει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την κάθε στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…