Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ποιος Νεύτωνας και ποιος Γκάλης;

Ποιος Νεύτωνας και ποιος Γκάλης;

newton vasilakopoulos

newton-vasilakopoulos

Υπάρχει ένας παράξενος Σαουδάραβας ιμάμης, ο οποίος υποστηρίζει ότι η γη δεν γυρίζει. Κι αν κορυφαίοι επιστήμονες απέδειξαν το αντίθετο, αυτός λέει με απλοϊκό τρόπο πως “αν η γη γύριζε η Κίνα θα πήγαινε στο αεροπλάνο και όχι το αντίθετο“. Μπορεί κανείς να του φέρει αντίρρηση; Μήπως μπορεί να φέρει αντίρρηση στους ομοσπονδιακούς, στην ΕΟΚ;

“Η ΕΟΚ υποδέχθηκε με ικανοποίηση την είδηση αυτή, καθώς περιποιεί τιμή για όλο το ελληνικό μπάσκετ! Είναι μία ακόμη μεγάλη τιμή για τον Γκάλη, μετά από την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, όπου είχε μπει με πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας“.

Τι καταλάβατε; Πως αν μπήκε ο Γκάλης στο Hall of Fame το οφείλει στην ΕΟΚ, η οποία τον είχε προτείνει για το αντίστοιχο της FIBA. Κι αν δεν καταλάβατε αυτό, αντιληφθήκατε με την πρώτη ματιά ότι η Ομοσπονδία τιμά τον Νίκο Γκάλη. Τον λατρεύει, τον εξυμνεί με κάθε ευκαιρία.

Α, κι αν κάποιοι περίεργοι (όπως εμείς) έγραφαν ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ενοχλήθηκε από το γεγονός, συκοφάντες είναι. Η ΕΟΚ τον πρότεινε. Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους πως ό,τι έχει πετύχει το ελληνικό μπάσκετ, στον Βασιλακόπουλο το οφείλει. Μιλάμε για τον απόλυτο ναρκισσισμό.

Σε άλλη χώρα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα αντιμετώπιζε ως προσωπική τιμή κι επιτυχία την είσοδο πρώην παίκτη (και τι παίκτη) στο Hall of Fame, όμως όχι ο Βασιλακόπουλος και οι αυλικοί του. Αυτοί θεωρούν τιμή ό,τι αφορά στον Σουλτάνο. Ποιος είναι ο Γκάλης, ποιος είναι ο Γιαννάκης.

Απορώ που είχαν τη μετριοφροσύνη και δεν έγραψαν -τη μέρα που έπαιξε στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο– πως δική τους επιτυχία ήταν η συμμετοχή του. Μην σας πω ότι και το μήλο που ενέπνευσε τον Νεύτωνα, ο Βασιλακόπουλος το πέταξε. Ήταν μικρός τότε και… σκανταλιάρης κι είχε ανεβεί στη μηλιά! Το αποδεικνύει η φωτογραφία.

Αντί επιλόγου: Φυλάξτε αυτή την ανακοίνωση. Είναι μνημείο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…