Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Παίζουμε τις πιθανότητες μας για τα play off”

“Παίζουμε τις πιθανότητες μας για τα play off”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο ύστερα από τη νίκη του επί του Κολοσσού Ρόδου, θέλει να πάρει ακόμη μία αυτήν τη φορά με αντίπαλο τον Άρη. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι το Λαύριο θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες του, για να μπει στα play off.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Πριν απ΄όλα θέλω να δώσω από καρδιάς συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη, που πήραν μέσα στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό! Η ομάδα απέδειξε όχι μόνο ότι συνεχίζει να έχει πολύ μεγάλο κίνητρο, παρά το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε τη σωτηρία μας αλλά πολύ περισσότερο ότι παραμένει ΟΜΑΔΑ.

Μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν το πρώτο χωρίς έναν από τους καλύτερους μας παίκτες, τον Κέβιν Πάντερ, που πήρε μεταγραφή. Τα παιδιά όμως όχι απλά κάλυψαν το κενό του αλλά δίνοντας ότι είχαν μέσα τους νίκησαν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Μπράβο σε όλους!

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα επίσης πολύ δυνατό παιχνίδι. Τι να πεις για τον Άρη; Μία από τις πιο ιστορικές, μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, την οποία μάλιστα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ποτέ σε αυτά τα δύο χρόνια.

Εμείς σε αυτό το ματς, παίζουμε τις τελευταίες πιθανότητες μας μήπως μπούμε στα πλέι οφ. Και αυτό από μόνο του είναι ισχυρό κίνητρο για την ομάδα. Και για τον κόσμο, που είμαι 100% σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα δώσει τον παλμό. Άλλωστε η διοίκηση της ομάδας έχει μεριμνήσει ώστε ο αγώνας να είναι πραγματική γιορτή.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά, λόγω του προβλήματος υγείας που με ταλαιπώρησε πριν το ματς με τον Κολοσσό. Όμως είμαι επίσης και 100% σίγουρος ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού και θα νικήσουμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…