Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περάσοβιτς: “Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε…”

Περάσοβιτς: “Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε…”

Περάσοβιτς

perasovic-velimir-sef

Για το τρίτο παιχνίδι στην Πόλη απέναντι στον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τους “ερυθρόλευκους”, ενώ τόνισε πως η ομάδα του ξέρει τι μπορεί να κάνει εντός τεσσάρων γραμμών.

Παράλληλα, ο Κροάτης τεχνικός της τουρκικής ομάδας κάλεσε τους φίλους των “μπλε” προκειμένου να γεμίσουν το Αμπντί Ιπεκτσί.

Αναλυτικά:
“Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά εκτός έδρας. Παίζει το ίδιο μπάσκετ, είτε εντός έδρας, είτε εκτός. Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σε αυτό το σημείο μόνο αυτό το παιχνίδι έχει σημασία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό και στο πώς θα κάνουμε τα πράγματα να λειτουργήσουν καλά για εμάς και με τον δικό μας τρόπο. Επίσης, χρειαζόμαστε την βοήθεια των φιλάθλων μας ως το τελευταίο δευτερόλεπτο”.

Από πλευράς παικτών ο Μαξίμ Μουτάφ δήλωσε ότι “όπως είναι γνωστό, νικώντας το δεύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα, ισοφαρίσαμε την σειρά και πήραμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν θέλουμε να χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θέλουμε να προκριθούμε στο Final Four. Γνωρίζουμε την σημασία των δύο παιχνιδιών στο Αμπντί Ιπεκτσί. Ελπίζω πως θα τελειώσουμε την σειρά στην Κωνσταντινούπολη και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας με την υποστήριξη των φιλάθλων μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…