Κεντρική Ασίστ Shadow Πανελλήνιος Μπρατσιάκος (pics)

Πανελλήνιος Μπρατσιάκος (pics)

bratsiakos pgs3

bratsiakos-pgs3

Οι προπονητές (κυρίως οι Έλληνες προπονητές) είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα δάσκαλοι. Είναι εραστές του αθλήματος και φροντίζουν, με κάθε τρόπο, να ανταποδίδουν ό,τι έχουν πάρει. Κι ο Βασίλης Μπρατσιάκος είναι από τους πιο αγνούς λάτρεις του μπάσκετ. Το αποδεικνύει καθημερινά, όχι μόνο όταν κάθεται στον πάγκο της Κύμης.

bratsiakos-pgs2

Ο κ. Μπρατσιάκος προσκλήθηκε από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο κι ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Συμμετείχε, συνοδευόμενος από τον επιστήθιο φίλο του και πρώην αθλητή του Πανελληνίου Βασίλη Κούρο, στο camp που… τρέχει αυτές τις ημέρες, όχι μόνο για να μιλήσει στα παιδιά, αλλά για να παίξει μαζί τους, να τους δείξει πώς σουτάρουν, πώς ντριμπλάρουν, να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο τους, προσφέροντάς τους σπουδαίες πληροφορίες και εικόνες υψηλού επιπέδου.

bratsiakos-pgs1

Όλοι στον Πανελλήνιο έχουν να λένε ότι για δύο ώρες (και παραπάνω) δεν σταμάτησε στιγμή να μιλά, να δείχνει, να καθοδηγεί, να συμμετέχει ενεργά. Στο τέλος τα παιδιά, το αυστηρότερο κοινό που μπορεί να συναντήσει, του χάρισε απλόχερα το χειροκρότημα και το χαμόγελο ικανοποίησης, για την παρουσία του.

bratsiakos-pgs

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …