Κεντρική Basket League Άρης Όταν ο Κάζινς… έσταζε μέλι για τον Τέιλορ!

Όταν ο Κάζινς… έσταζε μέλι για τον Τέιλορ!

demarcus cousins pelicans

demarcus-cousins-pelicansTην Δευτέρα αναφέραμε πως ο Ζερμέιν Τέιλορ έδειξε πως είναι ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης, σύμφωνα με όσα είδαν από τον Άρη στην πρώτη του προπόνηση. Μάλιστα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (σ.σ. την αθλητικότητα), το είχε υπογραμμίσει και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς σε δηλώσεις του για τον νυν παίκτη του Άρη το καλοκαίρι του 2016.

Τι σχέση έχει ο καλαθοσφαιριστής των Πέλικανς με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρίνων”; Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στους Κινγκς την σεζόν 2010-11. Και πέρυσι τον Ιούλη όταν γράφτηκε στην ιστοσελίδα basketballinsiders.com ότι “ο Τέιλορ είναι έτοιμος για το comeback στο ΝΒΑ”, ο Κάζινς κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτόν και στην κυριολεξία… έσταζε μέλι.

Θάντερ-Μπακς, Γουόριορς-Τίμπεργουλβς, Σπερς-Γκρίζλις και γενικά… όλο το ΝΒΑ, με live betting, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για τους πελάτες της 2winbet.gr!

Ιδού τι είπε: “Ο Ζερμέιν είναι ένας πολύ αθλητικός γκαρντ, ο οποίος παίζει σκληρά δίχως να δίνει σημασία σε περιστάσεις. Είναι ένας από τους πιο εργατικούς παίκτες που έχω δει. Ενας αληθινός επαγγελματίας σε όλες τις πτυχές. Και θα έλεγα ότι το καλύτερο που αφορά αυτόν, είναι πως είναι εξαιρετικός συμπαίκτης. Ειναι ένα παιδί που όλοι θέλουν να έχουν κοντά τους και τον εκτιμούν στα αποδυτήρια”.

Μια καταπληκτική φάση με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες στους Κινγκς…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…