Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ ΟΣΕΚΑ: 20ο πρωτάθλημα πράξη 4η

ΟΣΕΚΑ: 20ο πρωτάθλημα πράξη 4η

Κορασίδες

balla

Το ματς ανάμεσα στον Άτλα και τη Δωδεκάνησο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11:30 στο κλειστό του Μετς είναι αυτό που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως ντέρμπι της αγωνιστικής για τον Νότο. Από τη μια πλευρά η κυπελλούχος Δωδεκάνησος και από την άλλη ο πάντα ανταγωνιστικός Άτλας, σε ένα ματς που είναι σημαντικό και για τους δύο. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο ΠΑΣΚΑ υποδέχεται τους Αετούς Κρήτης και το Μαρούσι το Ηράκλειο, και οι δύο αγώνες θα γίνουν αύριο Σάββατο.

Για τον Βόρειο όμιλο ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει το εμπόδιο του Ήφαιστου, η Ίρις Καβάλα φιλοξενεί τους Αργοναύτες Βόλου, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος θα αγωνιστεί κόντρα στον Ήφαιστο την Κυριακή, ένα ματς το οποίο είναι για την 10η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Νότιος όμιλος:
Σάββατο Γηπ. Μετς 11:00 ΠΑΣΚΑ – Αετοί Κρήτης (Τσαχάκης – Ζακεστίδης), Γηπ. Σπ. Λούη 13:00 Μαρούσι – Ηράκλειο (Παπαφωτίου – Καραβίτης).
Κυριακή Γηπ. Μετς 11:30 Άτλας – Δωδεκάνησος (Μπίκας – Τσούντσουρας).

Βόρειος όμιλος:
Σάββατο Γηπ. Καλαμίτσας 19:30 Ίρις Καβάλα – Αργοναύτες Βόλου (Προκοπίου – Λαφαζάνη), Γηπ. Μακεδονικού Σταυρούπολη 20:15 Άρης – Ήφαιστος (Νικηφορίδης – Διβόλη).
Κυριακή Γηπ. Σίνδου 14:30 Μέγας Αλέξανδρος – Ήφαιστος (Στούμπος – Μαρκούσης).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…