Κεντρική NBA Οριστικά εκτός του 3ου παιχνιδιού ο Γκομπέρ
NBA

Οριστικά εκτός του 3ου παιχνιδιού ο Γκομπέρ

rudy gobert injury

rudy-gobert-injury

Οι Γιούτα Τζαζ θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ρούντι Γκομπέρ και στο 3ο ματς εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς, όπως αναφέρει το CBS. Ο Γάλλος σέντερ υπέστη υπερέκταση του αριστερού του γονάτου, μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο του πρώτου ματς της σειράς, με τον χρόνο επιστροφής του να μην έχει καθοριστεί ακόμη.

Η κατάσταση του Γκομπέρ θα κρίνεται μέρα με τη μέρα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Salt Lake Tribune, με τον παίκτη να περπατάει κανονικά, δίχως κάποια βοήθεια. Το γόνατο, όμως, είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο και θα χρειαστεί χρόνο, ώσπου να αναρρώσει πλήρως.

Εν απουσία του, οι Τζαζ δέχθηκαν 60 πόντους εντός της ρακέτας από τους Κλίπερς στο 2ο παιχνίδι, με το κενό στη θέση “5” να φαντάζει δυσαναπλήρωτο. Ο Ντέρικ Φέιβορς αγωνίζεται στη θέση του ως σέντερ, μαζί με τον Τζεφ Γουίθι αλλά δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να καλύψουν τις αμυντικές ικανότητες και την αθλητικότητα του Γκομπέρ. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1, με το 3ο ματς να διεξάγεται τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 05:00 (ώρα Ελλάδος).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…