Κεντρική Ασίστ Shadow Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση στα ανοιχτά του “Σπύρος Λούης” (pics)

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση στα ανοιχτά του “Σπύρος Λούης” (pics)

gipedo-marousi

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ολική ανάπλαση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης“. Τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του έργου, συνέβαλλαν ο Δήμου Αμαρουσίου και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ της περιοχής, με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού του Σωματείου EDEKA A.E. Τεχνική Μελετητική.

Αναλυτικά:

“Στην υπηρεσία του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ!

Ολοκληρώθηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, η ολική ανάπλαση των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης”, μέσα από την αγαστή συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού του Σωματείου EDEKA A.E. Τεχνική Μελετητική.

Τα ολοκαίνουργια υπερσύγχρονα ανοικτά γήπεδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Πέμπτη 27 Απριλίου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Σπύρο Σταθούλη, Ρένα Χαλιώτη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα.

Παρόντες επίσης ήταν ο υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Δημήτρης Γκόφας, ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της EDEKA Α.Ε. Τεχνική Μελετητική, Στάθης Πονηράκος, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας και της Ακαδημίας Όλγα Πονηράκου και ο Νομικός Σύμβουλος της εταιρείας και της Ακαδημίας Άρης Λυχναράς.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών ανάπλασης, υπογράμμισε:
«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η εποικοδομητική συνεργασία της Διοίκησης και της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών με την ευγενική χορηγία της εταιρείας EDEKA A.E. συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του σημαντικού έργου ανάπλασης των ανοικτών γηπέδων του Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης”. Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό στην πόλης μας και ιδιαίτερα στους νέους μας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς, που συνέβαλαν στην αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων”.

Το έργο περιελάμβανε την εκ βάθρων επισκευή του δαπέδου των γηπέδων σε υπερσύγχρονα πρότυπα, όπου τοποθετήθηκε τάπητας τελευταίας τεχνολογίας από αλλεπάλληλες και διασταυρούμενες στρώσεις cuhion, ένα αντιολισθητικό και αντικραδασμικό υλικό για την ασφάλεια και προστασία της σωματικής υγείας των αθλουμένων, ενώ τοποθετήθηκαν και καινούργιες μπασκέτες άριστης ποιότητας. Η διαγράμμιση και γραμμογράφηση των γηπέδων έγινε με λευκές γραμμές, από χρώματα ανθεκτικά στη χρήση και την υπεριώδη ακτινοβολία (μαλακό PVC). Στο έργο συμπεριλήφθηκε, επίσης, η ανάπλαση και ο καλλωπισμός του χώρου πέριξ των ανοικτών γηπέδων (παγκάκια, κηπουρική, φρεάτια). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μόλις ένα ακόμη γήπεδο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές γεγονός που κάνει την υλοποίηση του εν λόγω έργου ακόμη σπουδαιότερη”.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Φωτογραφία του Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…