Κεντρική NBA Όλα τα σενάρια στην “ουρά” των ανατολικών πλέι-οφς (pic)
NBA

Όλα τα σενάρια στην “ουρά” των ανατολικών πλέι-οφς (pic)

paul george goran dragic jimmy butler

paul-george-goran-dragic-jimmy-butler

Η φετινή σεζόν βρίσκεται πλέον στην τελευταία “στροφή” της, με αρκετές ομάδες να αναμένουν μέχρι τα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου, ώστε να μάθουν την οριστική θέση τους. Αρκετές “μάχες”, όπως αυτή ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για την πρωτιά στην Ανατολή αλλά και εκείνη των Τζαζ με τους Κλίπερς, για το πλεονέκτημα έδρας στη Δύση έχουν προξενήσει ενδιαφέρον. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί, όμως, με την πολυπλοκότητα και την πληθώρα σεναρίων που υπάρχουν ανάμεσα στις 3 ομάδες που βρίσκονται στην , την και την θέση της Ανατολής αντίστοιχα και ο λόγος γίνεται φυσικά για τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Πρόκειται για 3 ομάδες, οι οποίες δίνουν αγώνα δίχως αύριο, προκειμένου να “χωρέσουν” στο “πάρτι” της post-season. Υπάρχουν, όμως, μονάχα 2 διαθέσιμες θέσεις. Οι Πέισερς βρίσκονται στην 7η θέση, με ρεκόρ 41-40, με τους Μπουλς να βρίσκονται 1 νίκη πίσω τους (40-41) και τους Χιτ να ισοβαθμούν με τους “ταύρους”.

Την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου, η Ιντιάνα θα αγωνιστεί εντός έδρας εναντίον των, αδιάφορων πλέον, Χοκς, οι Μπουλς θα αναμετρηθούν με τους “ουραγούς”, Νετς (οι οποίοι μάλιστα θα παίξουν, έχοντας 6 απουσίες) ενώ οι Χιτ έχουν το πιο δύσκολο έργο, εναντίον των ισχυρών (αλλά επίσης αδιάφορων), Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Κοινός παρονομαστής και των τριών ομάδων είναι ότι θα αγωνιστούν στην έδρα τους, εναντίον ανατολικών και αδιάφορων ομάδων, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Συνολικά 8 διαφορετικές εκδοχές μπορούν να εκτυλιχθούν αύριο, με τους Πέισερς να είναι οι απόλυτα ευνοημένοι στις 7 από αυτές, οι Μπουλς στις 6 ενώ οι Χιτ μονάχα σε 3. Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς όλα τα πιθανά σενάρια, όπως τα συνέλεξε ο δημοσιογράφος του CBS, Ματ Μουρ.

  • Αν νικήσουν και οι 3: (7) Πέισερς, (8) Μπουλς, (9) Χιτ
  • Αν χάσουν και οι 3: (7) Πέισερς, (8) Μπουλς, (9) Χιτ
  • Αν νικήσουν οι Πέισερς και χάσουν οι άλλοι δύο: (7) Πέισερς, (8) Μπουλς, (9) Χιτ
  • Αν νικήσουν οι Χιτ και χάσουν οι άλλοι δύο: (7) Χιτ, (8) Πέισερς, (9) Μπουλς
  • Αν νικήσουν οι Μπουλς και χάσουν οι άλλοι δύο: (7) Μπουλς, (8) Πέισερς, (9) Χιτ
  • Αν νικήσουν Πέισερς, Μπουλς και χάσουν οι Χιτ: (7) Πέισερς, (8) Μπουλς, (9) Χιτ
  • Αν νικήσουν Μπουλς, Χιτ και χάσουν οι Πέισερς: (7) Μπουλς, (8) Χιτ, (9) Πέισερς
  • Αν νικήσουν, Πέισερς, Χιτ και χάσουν οι Μπουλς: (7) Πέισερς, (8) Χιτ, (9) Μπουλς
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…