Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Οδηγείται σε παραίτηση

Οδηγείται σε παραίτηση

pasqual panathinaikos

pasqual-panathinaikos

Αποφασισμένος να μην συνδέσει άλλο το όνομά του με όσα γίνονται από το πρωί της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και πληροφορίες θα θέσει την παραίτησή του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρωί της Πέμπτης, αν και εφόσον οι τέσσερις “αντάρτες” που δεν ανέβηκαν στο πούλμαν της επιστροφής τιμωρηθούν με αποβολή από την ομάδα!

Κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, όπου ουσιαστικά οδηγήθηκε με την απόφαση ακύρωσης των αεροπορικών εισιτηρίων επιστροφής.

Ο Καταλανός τεχνικός, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε για την πρόθεση του ιδιοκτήτη της ομάδας να επιστρέψει η αποστολή με πούλμαν, ήταν ψυχολογικά ράκος κι έμοιαζε ανήμπορος να διαχειριστεί μία κατάσταση, που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι θα περνούσε.

Απέφυγε να μιλήσει στον οποιονδήποτε, με εξαίρεση την οικογένειά του και κάποιους στενούς φίλους, στους οποίους το μεσημέρι της Τετάρτης -όταν η αποστολή βρισκόταν ήδη στο πούλμαν της επιστροφής- εκμυστηρεύτηκε ότι έχει σχεδόν πάρει την απόφασή του να μην συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Επρόκειτο να σκεφτεί σε όλο το μακρύ ταξίδι της επιστροφής (περί τις 15-16 ώρες…) όλα όσα συνέβησαν, αλλά η ιδιοσυγκρασία του και η αθλητική του παιδεία τον οδηγούν στο να παραιτηθεί. Κι αυτό γιατί γνωρίζει ότι μετά το “αντάρτικο” τεσσάρων παικτών, οι οποίοι δεν μπήκαν στο πούλμαν, έχει χάσει πλέον τη συνοχή της ομάδας στ’ αποδυτήρια και δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει.

Θεωρεί, λοιπόν, ότι το όνομα του “λερώθηκε” απ’ όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε και πως η παραμονή του στον Παναθηναϊκό δεν θα του κάνει καλό και θέλει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…