Κεντρική Basket League Άρης Ο Ξανθόπουλος έχει… φορτσάρει

Ο Ξανθόπουλος έχει… φορτσάρει

aksanthopoulos

aksanthopoulosΟ Γουίλ Κάμινγκς για έναν ακόμη αγώνα ήταν εξαιρετικός, ωστόσο σημαντικές βοήθειες στον Άρη στο ματς με την ΑΕΚ προσέφερε και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο Ελληνας πλέι μέικερ “έδωσε” αρκετά στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους (επίσης είχε έξι ριμπάουντ αλλά και έξι ασίστ).

Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό η Φενέρ θέλει να κάνει… βήμα πρωτιάς στο τούρκικο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι απέναντι στην Γκαζιαντέπ και η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για τα ευρωπαϊκά ματς της Παρασκευής!

Αν δούμε τα νούμερα του Ξανθόπουλου το τελευταίο διάστημα, θα διαπιστώσουμε πως ο 33χρονος παίκτης έχει ανεβάσει στροφές και έχει… φορτσάρει. Απέναντι στην ΑΕΚ (13/4) είχε 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κόντρα στο Λαύριο (8/4) είχε 12 βαθμούς στo ranking ενώ στον αγώνα (25/3) με την Κύμη είχε 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Το μόνο παιχνίδι του που δεν ήταν καλό στην τελευταία τετράδα αγώνων ήταν αυτό απέναντι στον Απόλλων Πατρών (στις 1/4) καθώς είχε -1 στο ranking.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών. Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Πριν τα ματς απέναντι σε Κύμη, Απόλλωνα Πατρών, Λαύριο και ΑΕΚ, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής στους 10 αγώνες που είχαν προηγηθεί για την Basket League σε κανέναν δεν είχε διψήφιο αριθμό βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης, κάτι που έχει καταφέρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (δηλαδή στα ματς κόντρα σε Κύμη, Λαύριο και ΑΕΚ). Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης έχει ανάγκη τον… καλό Ξανθόπουλο στα πλέι οφ καθώς ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής με την μεγάλη εμπειρία του, ξέρει να εξελίσσεται σε παίκτη-κλειδί για την ομάδα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…