Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Σιούτης στο “One Team – Basketball is Everywhere”

Ο Σιούτης στο “One Team – Basketball is Everywhere”

sioutis one team euroleague

sioutis-one-team-euroleague

Ο Γιάννης Σιούτης βρέθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθο, καθώς πήρε μέρος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague “One Team” – Basketball is Everywhere, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EuroleagueOne Team” – Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίστηκε και τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Τρίτη (11/04), ο προπονητής της παιδικής ομάδας του “τριφυλλιού“, Γιάννης Σιούτης, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και μοίρασε χαμόγελα στους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) παίζοντας μπάσκετ και συνομιλώντας μαζί τους.

Ο παλαίμαχος άσος του “τριφυλλιού” προπόνησε τα παιδιά με πάσες και διαγωνιστικά σουτ, ενώ τους ανέλυσε τις θέσεις στο μπάσκετ και τα χαρακτηριστικά τους. Ακολούθως, έπαιξε “μονό” με τους νεαρούς κρατουμένους και τους μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού.”

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σιούτης στο paobc.gr:
“Ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να ξεχαστούν από την καθημερινότητά τους μέσα από την προπόνηση.

Πέραν αυτού τους θέσαμε τους προβληματισμούς μας και συζητήσαμε αρκετά για ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και τη ζωή. Θεωρώ πως πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας η οποία εύχομαι να συνεχιστεί.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…