Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει άγχος…”

“Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει άγχος…”

green

erick-green-olympiakos

Στη δυσκολία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του blog του ΕΣΑΚΕ ο Έρικ Γκριν, τονίζοντας πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν θα έχει άγχος και ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.

Όλα όσα έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδος:
“Καλησπέρα σας. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά επικοινωνώ μαζί σας ξέροντας ότι την επόμενη δεν θα μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ένα πρόβλημα που έχω στον δικέφαλο θα με αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως έγινε και μία εβδομάδα πριν στο Ρέθυμνο. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να παίζεις, αλλά δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι κοντά στην ομάδα. Και δεν είμαι και ο μόνος.

Μετά τον Ματ (Λοτζέσκι), στην Τουρκία δεν μπορούσε ούτε ο Νίκολα (Μιλουτίνοφ) να βοηθήσει την ομάδα που ήταν άρρωστος και όλα αυτά τα προβλήματα σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους για να μην μπορέσουμε να κερδίσουμε. Βαθμολογικά στην Ευρωλίγκα δεν είχαμε να κερδίσουμε τίποτα απέναντι στην Εφές και το ίδιο θα ισχύει και στο επόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε.

Η Ευρωλίγκα μπορεί να περιμένει. Αύριο (02/04) παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι από αυτές που μας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα φέτος. Όλοι θυμόμαστε το παιχνίδι του πρώτου γύρου και πόσο σημαντική ήταν εκείνη η νίκη για να είμαστε τώρα στην πρώτη θέση. Αυτή την πρώτη θέση πρέπει να κρατήσουμε έως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Έχουμε τρία βήματα μπροστά μας και αύριο (02/04) θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει άγχος κι εμείς έχουμε αρκετά προβλήματα. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά του αγώνα που του δίνουν βαθμό μεγάλης επικινδυνότητας. Σοβαροί από την αρχή έως το τέλος και με όπλο την άμυνά μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…