Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο Ιβάν Σαββίδης είναι παρακαταθήκη για το μέλλον”

“Ο Ιβάν Σαββίδης είναι παρακαταθήκη για το μέλλον”

paok

H KAE ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης έδειξε την αμέριστη στήριξή της στην διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον τιτάνιο αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό με ισονομία σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσία του κ.Ιβάν Σαββίδη αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη και εγγύηση για το μέλλον όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Οφείλουμε όλοι να συσπειρωθούμε γύρω του, να παραμείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν σε όλα τα επίπεδα.

Διανύουμε μία εβδομάδα με έντονη αγωνιστική δράση και πολύ σημαντικούς αγώνες για τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τον ημιτελικό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου την Πέμπτη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη δύσκολη προσπάθεια ανατροπής του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να γίνει ταυτόχρονα ασπίδα προστασίας του συλλόγου. Τα φαινόμενα ανισονομίας δεν πρέπει να προκαλέσουν σε κανέναν δεύτερες σκέψεις. Η προσπάθεια δεν τελειώνει την Πέμπτη. Οι αγώνες συνεχίζονται και την Παρασκευή και το Σάββατο και πάντα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Χατζόπουλος: «Μιλά η καρδιά του ΠΑΟΚτσή, 100.000 ευρώ την πρώτη εβδομάδα»

Τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη εβδομάδα που «τρέχει» η Αύ…