Κεντρική Διεθνή “Ο Χάινς μας λέει για το repeat με τον Ολυμπιακό”

“Ο Χάινς μας λέει για το repeat με τον Ολυμπιακό”

de colo cska moscow

de colo-cska moscow

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της Ευρωλίγκας που κατέκτησε την περασμένη σεζόν, αλλά άπαντες στη ρωσική ομάδα ξέρουν πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο, αφού όπως αποκάλυψε ο Νάντο Ντε Κολό, ο Κάιλ Χάινς έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για τη δυσκολία του να πετύχει μία ομάδα το repeat όπως έκανε ο ίδιος ο Αμερικανός με τον Ολυμπιακό.

Όλα όσα είπε ο Γάλλος γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης σε συνέντευξη που παραχώρησε: “Είναι μια νέα σεζόν φέτος. Έχουμε και παλιούς και νέους παίκτες. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε στο παρκέ κάθε φορά. Ναι, έχουμε εμπειρία και κατακτήσαμε την Euroleague πέρυσι, αλλά το να υπερασπιστείς τον τίτλο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Έχουμε τον Κάιλ Χάινς στην ομάδα, ο οποίος το κατάφερε αυτό με τον Ολυμπιακό. Πάντα μας λέει πως είναι πολύ σκληρό, επειδή όλοι θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν ενάντια στην ΤΣΣΚΑ”.

Για το κίνητρο που του δίνει η ήττα στη Βιτόρια στην κανονική διάρκεια: “Η αλήθεια είναι πως επιτέλους ήρθε η ώρα για τα καλύτερα παιχνίδια! Φυσικά θέλω να παίξω εναντίον τους και να τους νικήσω, αλλά θα είναι μια δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα σειρά. Το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τα δύο ματς στην έδρα μας είναι πιο σημαντικά, από το ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τώρα πια έχει σημασία να είμαστε προσεκτικοί στο τι έχουμε μπροστά μας”.

Για το αν είναι πιο σημαντικό το πλεονέκτημα: “Για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να παίζει στην έδρα της. Πρέπει πάντα να νικάμε στην έδρα μας, ειδικά τώρα στα playoffs. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για την ιστορία και το παρελθόν, γιατί πρέπει να νικάς στο γήπεδο”.

Για τα παιχνίδια με την Μπασκόνια: “Πρέπει να παίξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αλλά ειδικά στην άμυνα. Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που έχει πολλούς αθλητικούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Αν δεν τα κάνουμε αυτά, τότε δεν θα παίξουμε και καλά. Το να είμαστε “ένα” είναι ο μόνος τρόπος”.

Τέλος, για το ντοκιμαντέρ του “Nando:Tour de Force”: “Το λάτρεψα! Όπως είπα και στην οικογένειά μου, αυτό που μου αρέσει είναι πως θα είναι μια καλή ανάμνηση για εμένα και την οικογένειά μου και θα μπορεί η κόρη μου να δει πως ήμασταν στην Ρωσία. Ήταν υπέροχο και θα είναι μια καλή ανάμνηση σε λίγα χρόνια για εμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…