Κεντρική Ελλάδα Ο Α.Ο. Ερμιονίδας στο πλευρό του Γιώργου (pic)

Ο Α.Ο. Ερμιονίδας στο πλευρό του Γιώργου (pic)

εermionida-agonas-gia-ton-giorgo

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας, καθώς θα πραγματοποιήσει αγώνα, για να στηρίξει τον Γιώργο, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μέρος θα λάβουν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Ερμιονίδας και οι Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Ελλάδος.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ερμιονίδας:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας θέλοντας να στείλει σε όλους τους συμπολίτες μας το μήνυμα της αγάπης αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ φιλοξενώντας τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδος το Σάββατο 22/04/2017 στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης στον αγώνα για τον Γιώργο.

Ένα αθλητικό ραντεβού παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ερμιονίδας εναντίον των αθλητών που όλοι θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια των Ελλήνων βετεράνων καλαθοσφαιριστών για ένα σημαντικό λόγο: τη στήριξη του φίλου μας και συμπολίτη μας του Γιώργου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών εξόδων του φίλου μας του Γιώργου.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας“.

agonas-gia-ton-giorgo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Aξιος συγχαρητηρίων ο Αγγελόπουλος! Νέες πληρωμές στον Ίκαρο ανεξαρτήτως αν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση

Σε μια νέα αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρά ο ισχυρός άνδρας του Ίκαρου Καλλιθέας, Δημήτρης Α…