Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νίκολς: “Είμαστε φαβορί για το Final 4”

Νίκολς: “Είμαστε φαβορί για το Final 4”

demetris nichols panathinaikos superfoods athens eb16

demetris-nichols-panathinaikos-superfoods-athens-eb16

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (18/04, 21:00), για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφς της Ευρωλίγκας, με τον Ντιμίτριους Νίκολς να δηλώνει σε σέρβικο μέσο πως το φαβορί για το Final 4 είναι οι “πράσινοι“, ενώ τόνισε πως ο κόσμος του “τριφυλλιού” είναι ο 6ος παίκτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντιμίτριους Νίκολς:
Για τις αναμετρήσεις σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα:
“Τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα περιμένω πολύ ωραίες αναμετρήσεις. Για τους ελληνικούς τελικούς, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όσο για την Ευρωλίγκα, θα αγωνιστούμε κόντρα σε έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα, και για αυτό περιμένω μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.”

Για τις προβλέψεις του ενόψει του τέλους της σεζόν:
“Στην Ευρωλίγκα είμαστε το φαβορί. Έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας, και περιμένω πως και πως την έναρξη της σειράς. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχω ξαναπαίξει, οπότε δεν έχω κάτι να σχολιάσω, όμως είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 100%.”

Για την ατμόσφαιρα στο “Νίκος Γκάλης”:
“Η ενέργεια που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας είναι πολύ σημαντική. Δεν πιστεύω πως θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς. Είναι ο 6ος παίκτης μας. Είναι πάντα εκεί για εμάς, ακόμα και όταν δεν τα πηγαίνουμε τόσο καλά. Έτσι, χαίρομαι για το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς νιώθουμε πολύ άνετα να παίζουμε στην έδρα μας.”

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Φενέρμπαχτσε:
“Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, ωστόσο περιμένω πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε.”

Για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στους “πράσινους”:
“Είναι αλήθεια πως ο χρόνος συμμετοχής μου είναι περίεργος. Πλέον, όμως, ξεκινάω σε αρκετά παιχνίδια ως βασικός. Πάντα προσπαθώ να δώσω στην ομάδα ό,τι χρειάζεται και να συνεισφέρω αυτό που πρέπει ώστε να φτάνουμε στις νίκες.”

Για την σύγκριση μεταξύ του Ιτούδη και του Πασκουάλ με τους οποίους έχει συνεργαστεί:
“Είναι δύο σοβαροί προπονητές που μοιάζουν αρκετά. Έχουν πολλούς τρόπους να πετύχουν όσα θέλουν, και πάντοτε βρίσκουν καινούριες ιδέες. Σε αυτό το κομμάτι μοιάζουν αρκετά.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Το ελληνικό μπάσκετ επανέρχεται»

Στην εξέλιξη του Ελληνικού μπάσκετ στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις…