Κεντρική Elite League “Νίκη για τον κόσμο μας”

“Νίκη για τον κόσμο μας”

diamantakos

diamantakos

Στον κόσμο της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη του Αρκαδικού επί του Ψυχικού ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Διαμαντάκος. Ο τεχνικός τους ευχαρίστησε και τους κάλεσε να δώσουν το “παρών” και στους αγώνες των play out.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: “Η νίκη ήταν το ζητούμενο και ήταν πολύ σημαντική για πάρα πολλούς λόγους. Καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η μάχη των ριμπάουντ την οποία κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά.  Τόσο οι ψηλοί μας όσο και τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν εξαιρετική ομαδική δουλειά στα ριμπάουντ. Νομίζω αυτή έγειρε την πλάστιγγα προς τα εμάς. Όταν ένα παιχνίδι οδηγείται στην παράταση και κρίνεται με τόσο μικρή διαφορά πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο και έτσι ώστε στα play out να προετοιμαστούμε για την σειρά αυτή”.

Για την ψυχολογία ενόψει play out: “Όταν έρχεσαι από νικηφόρα αποτελέσματα η αυτοπεποίθηση σου είναι μεγαλύτερη και αυτό μας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι. Η σειρά των play out είναι κάτι διαφορετικό. Εκεί διακυβεύονται πολλά πράγματα. Και τα παιχνίδια που έρχονται δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμαστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται”.

Για τον κόσμο: “Είχα δηλώσει και πριν από το παιχνίδι πως ένας από τους κύριους λόγους που θέλουμε να κερδίσουμε είναι και για τον κόσμο γιατί σε αυτή την δύσκολη χρονιά στάθηκε  δίπλα μας δίνοντας μας ώθηση και ενέργεια. Όπως φάνηκε και στ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το Final 4

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το Final 4 της ΕΟΚ στα Άνω Λιόσια Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φ…