Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας”

“Να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας”

jayson granger anadolu efes olympiakos

jayson-granger-anadolu-efes-olympiakos

Η Αναντολού Εφές κατάφερε και έκανε το break στην Ελλάδα και πλέον έχει δύο παιχνίδια στην έδρα της και την ευκαιρία να προκριθεί στο Final Four. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ έγραψε στο blog του στην Ευρωλίγκα, ότι θέλουν να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα τους, με τη βοήθεια του κόσμου τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Φτάσαμε εκεί που θέλαμε εξ αρχής: μια νίκη στην Ελλάδα με δύο ματς τώρα στην Πόλη. Το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ ήταν πολύ διαφορετικό από το πρώτο, ειδικά στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Παίξαμε πολύ δυνατά και δεν τα παρατήσαμε ούτε σκεφτήκαμε ότι όλα χάθηκαν, παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Πέτυχα το καλάθι της ισοφάρισης και έδωσα την ασίστ στον Κερκ, αλλά θα ήμουν χαρούμενος και με ένα λεπτό συμμετοχής αν κερδίζαμε. Η νίκη αυτή μας κάνει χαρούμενους, αλλά είναι μόνο η πρώτη από τις τρεις που χρειαζόμαστε.

Ήταν σημαντικό για μας να μείνουμε συγκεντρωμένοι όλη την ώρα, ακόμη κι όταν ο Σπανούλης έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Όλοι ξέρουμε πως είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου, αλλά ήταν ασυνήθιστο για τον Ολυμπιακό να έχει τόσα πολλά τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε αυτό στο δεύτερο μέρος και τα καταφέραμε.

Ξέρουμε πως Σπανούλης και Πρίντεζης είναι σπουδαίοι παίκτες και πως ο Ολυμπιακός τρέχει μέσω αυτών τις επιθέσεις του. Σκόραραν πολύ στο δεύτερο ματς, αλλά δεν μας έκαναν τόση ζημιά οι υπόλοιποι. Στο τέλος είχαμε και λίγη τύχη, ειδικά με τις δύο χαμένες βολές του Πρίντεζη.

Τα δύο πρώτα ματς ήταν διαφορετικά μεταξύ τους και περιμένω το τρίτο να διαφέρει επίσης. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα να κερδίσεις εκτός έδρας, θεωρώ πως έχει από τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη, αλλά τώρα θα έχουμε εμείς τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζω να είναι ο έκτος παίκτης μας.

Ξέρουμε πως έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…