Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να τελειώσουμε τη σειρά στη Ρόδο”

“Να τελειώσουμε τη σειρά στη Ρόδο”

andreas

andreas-xristodoulou

Το Ρέθυμνο με μία μεγάλη ανατροπή έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και θέλει ακόμη μία νίκη για να πάρει την πρόκριση. Ο παίκτης των Κρητικών, Ανδρέας Χριστοδούλου, δήλωσε ότι θέλει η ομάδα του να τελειώσει τη σειρά στη Ρόδο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Αρχικά να επισημάνω πως ήταν μεγάλη επιτυχία, που κρατήσαμε την έδρα μας στο πρώτο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το ματς. Στην αρχή ξεκινήσαμε με διστακτικότητα, δεν μπήκαν κάποια σουτ, κατά τη γνώμη μου περισσότερο λόγω άγχους. Από την άλλη μεριά ο Κολοσσός κυριάρχησε στο α’ ημίχρονο. Όμως, όταν πήγαμε στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε και ότι βγει. Δηλαδή αν χάσουμε, τουλάχιστον να χάσουμε με τον δικό μας τρόπο”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Σίγουρα μας βοήθησε και ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο. Είναι αρκετά πολύτιμος στον Κολοσσό. Εμείς βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, βγάλαμε καλές άμυνες και κερδίσαμε το ματς. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω πως άπαντες χθες έβγαλαν τρομερή ενέργεια και πάθος. Κάποιες στιγμές ήμουν εγώ στο ματς με ενέργεια, στη συνέχεια κάποιοι άλλοι, αλλά όλη η ομάδα ήταν πολύ ζεστή μέσα στο παρκέ και αυτό βοήθησε στο να κερδίσουμε”.

“Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η συνέχεια στα πλέι οφ. Όλοι μέσα στην ομάδα από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλους τους υπόλοιπους θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο και θέλουμε αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε να κερδίσουμε ακόμη μία αναμέτρηση για να περάσουμε και θα προετοιμαστούμε ανάλογα. Πάμε στη Ρόδο για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε τη σειρά”, κατέληξε ο 22χρονος γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…