Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να προετοιμαστούμε ενόψει πλέι οφ”

“Να προετοιμαστούμε ενόψει πλέι οφ”

nikos-vetoulas

Ο Νίκος Βετούλας μετά την αναμέτρηση του Ρεθύμνου με την Δόξα Λευκάδας, αναφέρθηκε στην ομάδα της Λευκάδας με εξαιρετικά λόγια, ενώ σχολίασε και την πορεία της ομάδας του και την προετοιμασία τους ενόψει πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας, τόσο στη διοίκηση όσο και στην πόλη. Παρόλο είχε υποβιβαστεί κάποια παιχνίδι πριν, δώσανε τον αγώνα τους, ήταν πολύ αξιοπρεπέστατοι και δείχνει και το ήθος της ομάδας που ήταν τυπικοί απέναντι και στους παίχτες και σε όλους, αλλά και επειδή η ομάδα θα έχει συνέχεια. Πράγμα που τους αξίζει συγχαρητήρια, καθώς έχουμε δει πολλές ομάδες που δεν επιτυγχάνουν την παραμονή να τα παρατάνε.

Εμείς είχαμε στόχο να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα play offs και αυτό οφείλεται στις τελευταίες εκτός έδρας νίκες μας που μας έδωσαν την δυνατότητα να είμαστε στην 6η θέση. Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασισμένοι, ξέροντας ότι η Λευκάδα είναι μια ομάδα που παίζει στοχευμένα και δυνατά. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί ώστε να κερδίσουμε σήμερα”.

Για την πορεία της ομάδας: “Από την στιγμή που ήμουν εγώ, κάναμε 7 νίκες 4 ήττες και καταφέραμε και πήραμε το πλεονέκτημα, κάτι που φάνταζε αδύνατο πριν λίγο καιρό. εκμεταλλευτήκαμε και κάποιες ήττες που έκανε ο Κολοσσός, που για να είμαστε ειλικρινής, ο Κολοσσός ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος κατά την άποψή μου. Στα play offs τώρα είναι ένα παιχνίδι, έχεις το άγχος να κερδίσεις στην έδρα σου. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι”.

Για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν: “Ο βαθμολογικός πίνακας λέει την αλήθεια, με την έννοια ότι είχαν ομάδες για να κερδίσουν, αλλά δεν κέρδισαν. Αντίθετα, οι άλλες οι ομάδες που χρειάστηκαν να κερδίσουν τα παιχνίδια, τα κέρδισαν και έμειναν. θεωρώ ότι η διάρκεια μετράει και έδειξαν ποιες ομάδες είχαν διάρκεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…