Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να παλέψουμε σαν Ολυμπιακός στην Τουρκία”

“Να παλέψουμε σαν Ολυμπιακός στην Τουρκία”

papanikolaou

papanikolaou

Η Αναντολού Εφές έκανε μπρέικ στο “ΣΕΦ” με τον Κώστα Παπανικολαόυ να δηλώνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Έλληνας άσσος των “ερυθρολεύκων” τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει τα δύο παιχνίδια στην Τουρκία.

Αναλυτικά τα  όσα είπε:

Για την ήττα από την Αναντολού Εφές:”Σε μεγάλο δεν είχαμε ίδια πνευματική ετοιμότητα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν ήμασταν το ίδιο δυνατοί. Παλέψαμε, αλλά δεν το κάναμε για 40′. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος και δώσαμε εύκολες φάσεις στην Εφές.

Τώρα η σειρά είναι 1-1, με δύο ματς εκεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Να μην κατεβάσουμε κεφάλια και να κλαίμε τη μοίρα μας. Σκληρή δουλειά μόνο για να να πάμε στη Τουρκία να παλέψουμε και τα δύο ματς, σαν Ολυμπιακός και να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε αν όχι και τα δύο παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον ένα παιχνίδι εκεί”.

Για τον αν υπάρχει πίεση μετά το 1-1:”Είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Κεφάλια κάτω, δουλειά και την ψυχή μας στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη στην Τουρκία”.

Για τα πολλά τρίποντα του Ολυμπιακού και πού οφειλόταν, στη βιασύνη ή στην αντίπαλη άμυνα: “Ήταν συνδυασμός. Ήμασταν βιαστικοί. Η Εφές ξέραμε ότι θα ήταν πιο διαβασμένη και οφειλόταν στην πνευματική μας συγκέντρωση που δεν ήταν καλή. Να μην κάνουμε όμως υπερανάλυση. Είναι πλέι οφ, το αφήνουμε στην άκρη και πάμε παρακάτω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …