Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μη χάσουμε την ευκαιρία”

“Να μη χάσουμε την ευκαιρία”

charalampopoulos

charalampopoulos

O Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” εναντίον του Ρεθύμνου (10/04, 17:00), για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τον στόχο που επετεύχθη στην Ευρωλίγκα αλλά και για τις δύσκολες αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:
“Καλησπέρα σας.

Ο στόχος της εισόδου στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου που μας έδωσε και το πλεονέκτημα έδρας εν όψει πλέι οφ της Ευρωλίγκας επετεύχθη. Η ομάδα παρουσίασε το καλό της πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Ισραήλ και πήρε ακόμα μία σημαντική νίκη.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας τις δύσκολες αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, όπου πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο ώστε να τα καταφέρουμε. Σαφέστατα το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αντιμετωπίζοντας τη φιναλίστ της περσινής Ευρωλίγκας. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε σκληρά για να μη χάσουμε την ευκαιρία που κερδίσαμε με μεγάλη προσπάθεια στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Με τη στήριξη του κόσμου μας υποσχόμαστε ότι θα πολεμήσουμε σκληρά για να πάμε στο Φάιναλ Φορ.

Ενδιάμεσα έχουμε δύο αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα με το Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ, δύο πολύ καλές ομάδες, όπου οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί εν όψει της σειράς των αγώνων με τη Φενέρ.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Βασίλης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…