Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να κάνουμε το παιχνίδι μας…”

“Να κάνουμε το παιχνίδι μας…”

gliniadakis 1

gliniadakis

Στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ o Ανδρέας Γλυνιαδάκης, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το παιχνίδι του.

Όλα όσα έγραψε ο έμπειρος σέντερ του “Δικέφαλου”:
“Γεια σας και πάλι, την περασμένη εβδομάδα με τον Προμηθέα είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική με αρχές σε επίθεση και άμυνα. Παρ’ όλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε και ειδικά στο τέλος στοχεύσαμε στις αδυναμίες του Προμηθέα, βάλαμε τα καλάθια που χρειαζόμασταν και πήραμε τη νίκη. Το τέταρτο δεκάλεπτο από την αρχή της χρονιάς φαίνεται πως έχει γίνει καθοριστικό. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά στο σκορ κι αυτός είναι ο λόγος που κρίνονται τα παιχνίδια στο τέλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι, γιατί δεν είμαστε η μοναδική ομάδα που συμβαίνει αυτό. Εμείς, όμως, δείχνουμε ότι στην έδρα μας καταφέρνουμε να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να βρίσκουμε τις επιλογές που μας δίνουν μια διαφορά κι αυτό είναι που κρατάμε και από το τελευταίο παιχνίδι.

Αύριο (02/04) έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έναν αντίπαλο πολύ σημαντικό που στη δεδομένη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, όμως, εμείς προετοιμαζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι η ήττα που είχαν την Πέμπτη (30/03) στην Ευρωλίγκα θα τους επηρεάσει, γιατί έχουν βάθος στον πάγκο και πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Τα συνεχή παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν φαίνεται να επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας τους κι εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από αυτό. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα, τα πλέι οφ είναι ακόμα μακριά και θα μιλήσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, καθώς ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Προς το παρόν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…