Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να είμαστε ο επόμενος Κολοσσός της Α1”

“Να είμαστε ο επόμενος Κολοσσός της Α1”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coach

Το Λαύριο πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο Βενετόκλειο, επικρατώντας πολύ εύκολα του Κολοσσού Ρόδου, με τον προπονητή των νικητών, Χρήστο Σερέλη, να τονίζει πως θα ήθελε το Λαύριο να ήταν ο επόμενος Κολοσσός της Α1.

“Σήμερα κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση εκτός έδρας, αλλά ίσως και την καλύτερή μας εμφάνιση στα δύο χρόνια που είμαστε στην Α1. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε ενέργεια και θέληση να νικήσουμε. Και αυτό για δύο λόγους. Πρώτον, σεβόμαστε την ομάδα του Κολοσσού. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και για εμάς αποτελεί παράδειγμα. Το λέω πραγματικά, θα ήθελα να είμαστε εμείς ο επόμενος Κολοσσός στην Α1.

Επίσης, είχαμε μία ήττα στον πρώτο γύρο που μας πόνεσε πολύ και μας άγχωσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα ήθελα βέβαια να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κερδίσαμε κατά κράτος τα ριμπάουντ, ενώ οι 20/20 βολές έδειξαν τη μεγάλη συγκέντρωση που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο που ήρθε στη Ρόδο.

Είχαμε και έναν δεύτερο λόγο, γιατί ο αρχηγός, Σάκης Γιαννακόπουλος, αρρώστησε λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο και έμεινε στην Αθήνα για να μπει στο νοσοκομείο. Αλλά, σύντομα θα είναι μαζί μας και γι’ αυτό θέλουμε να αφιερώσουμε και σε εκείνον τη νίκη”, δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναγνωστάκης πρόσθεσε: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Ελέγξαμε τον ρυθμό, γύρισε η μπάλα καλά και βάλαμε τα σουτ. Είχαμε ενέργεια στην άμυνα και αυτό βοήθησε να νικήσουμε εύκολα και να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό για την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν στη Ρόδο. Συνεχίζουμε για το καλύτερο που μπορούμε μέχρι το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …