Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ”

“Να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ”

milutinov

milutinov

Στο τι πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση των “ερυθρόλευκων” εν όψει του αυριανού αγώνα με την Αναντολού Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος σέντερ:
“Έχουμε δουλέψει σκληρά τις τελευταίες ημέρες γι’ αυτά τα παιχνίδια και όλοι είμαστε έτοιμοι. Περιμέναμε να παίξουμε στα πλέι οφ όλη τη σεζόν. Είναι πολύ καλή ομάδα επιθετικά, παίζουν γρήγορο μπάσκετ και είναι πρώτοι στα επιθετικά ριμπάουντ. Θα είναι δύσκολη σειρά, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε όσο καλύτεροι πρέπει για να κερδίσουμε τα παιχνίδια”.

Αναφορικά με το που θα κριθεί η αναμέτρηση, τόνισε: “Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Είναι καλοί σε όλους τους τομείς της επίθεσης και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, όχι μόνο για τα επιθετικά ριμπάουντ”.

Τέλος, για τις μονομαχίες του με τον Μπράιαντ Ντάνστον, επεσήμανε: “Είναι καλός παίκτης και θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε. Όχι μόνο αυτόν, αλλά και τους πολύ καλούς συμπαίκτες του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…