Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μπορεί το break ο Παναθηναϊκός”

“Μπορεί το break ο Παναθηναϊκός”

sloukas 1

sloukas

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το “διπλό” στην έδρα του Παναθηναϊκού και έχει το προβάδισμα πλέον για την πρόκριση, όμως ο Κώστας Σλούκας ανέφερε πως και οι “πράσινοι” μπορούν να σπάσουν την έδρα των Τούρκων, ενώ πρόσθεσε πως ακολούθησαν τις εντολές του Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

Για το παιχνίδι: “Όταν βγήκαμε στο γήπεδο, ξέραμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική. Πολύ δύσκολα περνάς από εδώ. Χάσαμε νωρίς τη συγκέντρωσή μας και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε. Στα αποδυτήρια, είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και το κάναμε. Ο Μπογκντάνοβιτς έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και κερδίσαμε. Το σημαντικό ήταν να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για την συνέχεια: “Είναι νωρίς να κάνω απολογισμό. Μέχρι τώρα έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Έγινε το πρώτο βήμα για να πάμε στο Final 4 κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ δύσκολη σειρά και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεύτερο ματς εδώ, για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας“.

Για τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού: “Φυσικά και μπορεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός break. Γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να νικήσουμε ξανά εδώ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε, αλλά πιστεύω στις δυνάμεις της έδρας μας”.

Για την σειρά Ολυμπιακού και Εφές: “Είναι αμφίρροπη σειρά. Πιστεύω πως αν ο Ολυμπιακός πάρει τα δύο πρώτα παιχνίδι, θα είναι στο Final 4“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…