Κεντρική Διεθνή “Μπόρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό η Αναντολού Εφές”

“Μπόρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό η Αναντολού Εφές”

Αταμάν

ergkin ataman-galata

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Αναντολού Εφές (21/04, 21:00), για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφς της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, να σχολιάζει την αναμέτρηση σε τουρκική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Η Αναντολού Εφές έχασε νωρίς τον έλεγχο του ματς από τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι στην αρχή του αγώνα ο Σπανούλης δεν ήταν καλός. Με τον Σπανούλη σε κακή μέρα βγήκα μπροστά ο Έρικ Γκριν και ο Μάντζαρης και τότε είναι που πίστεψα ότι η Αναντολού δύσκολα θα κέρδιζε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκτός ελέγχου, κυρίως επειδή βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Παίκτες όπως ο Ντέρικ Μπράουν και ο Οσμάν δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός βελτίωνε την άμυνά του κάθε λεπτό που περνούσε και να είναι αποδοτικός στην επίθεση. Στην τέταρτη περίοδο η Αναντολού Εφές έπαιξε πιο ώριμα, αλλά τότε μπήκε στο γήπεδο ο Γκριν.”

Στο τέλος ο Αταμάν, δήλωσε:
“Νομίζω ότι η Αναντολού Εφές θα αναλύσει καλά το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κανείς στον Πειραιά παίζοντας ανοργάνωτα. Αν όμως στο δεύτερο παιχνίδι παίξει τόσο δυνατά και με τον ίδιο έλεγχο που παίζει ο Ολυμπιακός, τότε μπορεί να κερδίσει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…