Κεντρική Elite League Μουράτος: “Σχολείο η Α2”

Μουράτος: “Σχολείο η Α2”

mouratos

mouratos

Ο Βασίλης Μουράτος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Ψυχικό το περασμένο καλοκαίρι, με τον νεαρό Έλληνα γκαρντ να αποτελεί έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς παίκτες του πρωταθλήματος της Α2.

Ο 19χρονος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την εξαιρετική πορεία του Ψυχικού, πόσο τον έχει βοηθήσει η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α2, τη νέα πρόκληση της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης (15-23 Ιουλίου), αλλά και το πώς συνδυάζονται όλα αυτά με τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών.

-Πιστεύατε στην αρχή της χρονιάς πως θα διεκδικούσατε σε αυτό το σημείο της σεζόν την είσοδο στην πεντάδα;
“Πρώτος μας στόχος ήταν να αποφύγουμε τα play out το συντομότερο δυνατόν. Από εκεί και πέρα η ομάδα δεν έχει ταβάνι, τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και αυτό κάνουμε. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα στο Ψυχικό, είμαστε μια παρέα και αυτό βοηθά αγωνιστικά”.

Έχετε μπροστά σας ένα παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού εκτός έδρας, που αν το πάρετε μπορείτε πλέον να μιλάτε για play offs…
“Περιμένουμε πώς και πώς αυτό το ματς. Προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη την εβδομάδα και ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

-Βλέπουμε κι εσύ να έχεις σημαντικό ρόλο στην ομάδα σου παίζοντας για πρώτη φορά τόσο πολύ σε αυτό το επίπεδο. Πώς είναι η εμπειρία της Α2;
“Είναι κάτι που πραγματικά το απολαμβάνω. Με έχει βοηθήσει απίστευτα η παρουσία μου σε αυτό το πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική είναι ντέρμπι, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, παίζουμε απέναντι σε τεράστιου βεληνεκούς παίκτες όπως για παράδειγμα ο Πελεκάνος και ο Γκαγκαλούδης, αλλά και σε ιστορικά γήπεδα. Είναι ένα σχολείο για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…