Κεντρική Γ' Εθνική “Μονόδρομος η νίκη”

“Μονόδρομος η νίκη”

tsekenis

tsekenisΈτοιμη να αντιμετωπίσει σε εντός έδρας παιχνίδι (30/4, 17:00) τον Προμηθέα Χαλανδρίου είναι η Νίκη Αμαρουσίου, με τον Γιάννη Τσέκενη να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως “είναι παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς, στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα μας βάλει σε μεγάλους μπελάδες, γι’ αυτό και από τη διακοπή μέχρι και σήμερα έχουμε ρίξει το βάρος μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Θεωρώ ότι είναι αγώνας στα μέτρα μας, ωστόσο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να παίξουμε ο ένας για τον άλλον και να εκτελέσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Αν κάνουμε, λοιπόν, όλα αυτά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες της διακοπής, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι τόσο στο αυριανό ματς με τον Προμηθέα, όσο και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Και βάσει της εικόνας της ομάδας και μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και στα φιλικά, πιστεύω ότι θα είμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…