Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μέσα” ο Κλάντον

“Μέσα” ο Κλάντον

clanton

clantonΟπως είχαμε γράψει παρά το ότι ο Κιθ Κλάντον έμεινε στα… πιτς τις προηγούμενες μέρες, δεν υπήρχε ανησυχία για την κατάστασή του. Απλώς έμεινε προληπτικά εκτός για το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο ματς με την Τενερίφη. Ετσι ο Αμερικανός επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η “μάχη” του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, το ματς Πέισερς-Μπακς με την “κόντρα” Τζορτζ-Αντετοκούνμπο και γενικώς όλα τα παιχνίδια Euroleague και ΝΒΑ, θα προσφερθούν με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε και ο Keith Clanton, για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα”.

Στο μεταξύ ο Τζέι Αρ Μπρέμερ που ανήκει στην Λιμόζ, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στις αρχές του Μάρτη. Ακούγεται ότι η θέση του στην γαλλική ομάδα δεν είναι και τόσο… σίγουρη, στον ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχαν καλή γνώμη γι’ αυτόν αλλά στον ΠΑΟΚ λένε ότι δεν τους “καίει” το θέμα της ενίσχυσης στους “κοντούς”, άσχετα αν ο Νέναντ Μιλιένοβιτς δεν “πατάει” καλά. Και στον “Δικέφαλο” τονίζεται πως στην παρούσα φάση τους νοιάζει το θέμα της “χημείας” της ομάδας με τους δύο νέους παίκτες (Σόμπι και Ασκα) που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …