Κεντρική Ασίστ Shadow Με το δεξί ο Δούκας

Με το δεξί ο Δούκας

doukas ergotelis

doukas-ergotelis

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την υποχρεώσεις του ο Δούκας που επιβλήθηκε με 99-57 επί του Εργοτέλη, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από την έναρξη της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με 30 πόντους (24-54) στο ημίχρονο και έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι για την νίκη. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, οι παίκτες του Δούκα έφτασαν ακόμη και στο +35 (32-67), με την αναμέτρηση να τελειώνει με το εμφατικό 57-99.

 

Οι διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Ξέρας.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 24-54, 46-72, 57-99.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τζάνης): Γαλανάκης 1, Ξενάκης, Καραταράκης, Λαγουδάκης, Τερζάκης 6 (1), Βασιλείου 6, Χασάπης 22 (2), Μανιάδης 11, Πετροσιάν 6, Κεφαλογιάννης 5, Μέτα, Αναστασάκης.
ΔΟΥΚΑΣ (Παπαδόπουλος): Δούβλης 6, Καράμπελας 7 (1), Καμπερίδης 18 (1), Ρογκαβόπουλος 8, Καρακατσάνης 8, Ψαρράς 8, Σακελλαρίου 7 (1), Προίσκος 6, Σωτηρίου 7, Γκίνης 8, Δραγάτης 8, Λιούνης 8.

Παπαδόπουλος: “Μπορούσαμε και καλύτερα”

Ο προπονητής του Δούκα, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Δυστυχώς η ομάδα του Εργοτέλη δεν ήρθε πλήρης στους αγώνες, καθώς οι τέσσερις μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες του έμειναν στην Κρήτη για να διαβάσουν. Έτσι αναμενόμενα δεν παρουσιάστηκαν τόσο ανταγωνιστικοί. Παρόλα αυτά τα παιδιά που έπαιξαν προσπάθησαν, αλλά οι δικοί μας παίκτες βελτιώθηκαν μετά τη δεύτερη περίοδο και πέτυχαν μια άνετη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…