Κεντρική Basket League Άρης “Μανία κάποιων να χαλάσουν το κλίμα…”

“Μανία κάποιων να χαλάσουν το κλίμα…”

aris nikos laskaris

aris-nikos-laskarisΓια διάφορα θέματα μίλησε ο Νίκος Λάσκαρης που έκανε… παράπονα για δημοσιεύματα που “επιτίθενται” στον Άρη.

Συγκεκρμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ:

“Είδαμε έναν ωραίο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε δυστυχώς λίγο ράγμπι αλλά στο δεύτερο είδαμε μπάσκετ. Νίκησε η καλύτερη ομάδα και ήταν ο Αρης. Στα πλέι οφ θα κριθεί η χρονιά. Σαν οικογένεια δεν έχουμε κριτήριο την νίκη και την ήττα, αλλά την ενέργεια που βγάζουμε. Να μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Προσωπικά προτιμώ έναν καλό αγώνα με ήττα, παρά μια νίκη που είναι κατά λάθος. Ακούγαμε ότι σήμερα θα χάναμε με 20-30 πόντους. Ευτυχώς αυτά συσπείρωσαν τα παιδιά. Τώρα περιμένουμε το ματς του Παναθηναικού με τον ΠΑΟΚ και θα κριθούμε στο τέλος της χρονιάς.

Δεν πήγαμε στο φάιναλ φορ του Champions League που ήταν στόχος μας, πήγαμε στο τελικό Κυπέλλου και τώρα είμαστε τέταρτοι λογικά με πλεονέκτημα έδρας. Αυτό δεν είναι αποτυχία… Το θέμα είναι να κοιτάμε το μέλλον και να μην κοιτάμε στο παρελθόν. Θέλω να μιλήσω για εσάς, τους δημοσιογράφους… Τώρα τελευταία μου μεταφέρονται διάφορα και μου στέλνονται δημοσιεύματα. Εχω την αίσθηση ότι κάποιοι είχαν μανία να χαλάσουν το κλίμα ακόμη περισσότερο. Αν διαλυόμασταν, θα χαιρόντουσαν. Ενα παράδειγμα είναι το λεωφορείο (σ.σ. μιλάει για το ότι η αποστολή της ομάδας “πήγε” στην Αθήνα για το ματς με το Λαύριο με λεωφορείο). Και είπαν ότι αν χάσουμε, θα μας φάνε ζωντανούς…

Μου είπανε να πάμε με αεροπλάνο, αλλά είπα όχι. Ολες οι ομάδες πάνε με λεωφορείο γιατί έχουν ψηλούς παίκτες. Δεν έχουμε χρήματα; Δηλαδή πόσο χαμηλά θα πέσουμε… Στο λεωφορείο ένας παίκτης με ύψος 2.10 είναι άνετος. Εγώ βλέπω ένα άτομο με ύψος 1.90 να ζορίζεται στο αεροπλάνο. Καταλαβαίνω ότι είναι και αναγκαιότητα το αεροπλάνο όταν έχουμε ευρωπαικά ματς. Από όταν πήραμε το λεωφορείο, πάμε με αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα…

Το λεωφορείο είναι ο πιο σωστός τρόπος μεταφοράς. Είναι γελοίο να κράζεις την ομάδα γι’ αυτό. Μην γράφετε για προβλήματα διοίκησης με ομάδα, με προπονητές… Δεν αποκτήθηκε κανείς παίκτης που να μην ξέρει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Μπορεί να έχουν γίνει λάθη επικοινωνιακά. Δεν υπάρχει καμιά ρίξη. Σαν μια ομάδα, θα πάμε μπροστά. Μετά το τέλος της χρονιάς θα δώσω συνέντευξη για τα πλάνα σχετικά με την επόμενη τριετία και πενταετία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…