Κεντρική Basket League Άρης Κουβέντα για Σκοτ σε… θετικό κλίμα

Κουβέντα για Σκοτ σε… θετικό κλίμα

ascott

ascottΕίχαμε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι στον Άρη έριξαν “ματιές” στην αγορά μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ζερμέιν Τέιλορ. Ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα, όπως γράψαμε το απόγευμα και από την Τρίτη θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του.

Οι “μάχες” του ΝΒΑ όπου οι Γουόριορς θα επιδιώξουν να πάρουν την 15η σερί τους νίκη στο παιχνίδι με τους Τζαζ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Μάλιστα πολύ πρόσφατα (δεδομένου του προβλήματος που υπήρξε με τον Τέιλορ) υπήρξε κουβέντα για τον Αντουάν Σκοτ (25, 1.88), παίκτη που έπαιζε στην KTP Basket (Φινλανδία) και είχε 22 πόντους μέσο όρο και 2,9 ασίστ ανά ματς. Στην συζήτηση που έγινε με την πλευρά του καλαθοσφαιριστή, “βγήκε” ένα θετικό κλίμα από πλευράς των “κιτρίνων” αλλά σε κάθε περίπτωση για το τι θα γίνει (στο θέμα Σκοτ ή οποιουδήποτε άλλου υποψήφιου), όλα θα ξεκαθαρίσουν από την υπόθεση του Τέιλορ.

Αν αποχωρήσει, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να “τρέξει” η περίπτωση του Σκοτ (είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ) ενώ σε ό,τι αφορά το οικονομικό, δεν φαίνεται ότι αυτό μπορεί να μπει “εμπόδιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…