Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κοντά στα παιδιά ο Χάκετ (pics)

Κοντά στα παιδιά ο Χάκετ (pics)

hackett paidia

hackett-paidiaΟ Ντάνιελ Χάκετ το πρωί της Τετάρτης (06/04) βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, αλλά και να μιλήσει στα παιδιά, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό“.

Το πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, με την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου και του Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ο Ιταλός μίλησε μπροστά σε περίπου 100 παιδιά και ανέφερε: “Αυτό που πρέπει να κάνετε κατά τη γνώμη μου είναι να βάζετε στόχους στη ζωή σας και να δουλεύετε με πάθος για να τους πετύχετε. Αυτό έκανα και εγώ από μικρός και συνεχίζω να κάνω.

Δεν μιλάω μόνο για τον αθλητισμό, αλλά για όλα όσα αφορούν την καθημερινότητα σας. Εγώ, στη δική σας ηλικία περίπου, άφησα τη χώρα μου και πήγα στις ΗΠΑ για να πετύχω αυτό που ήθελα. Να γίνω επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Χρειάστηκε θυσίες, στην αρχή ήταν φοβερά δύσκολο. Γιατί εκεί, εκτός από καλός στο μπάσκετ, πρέπει να είσαι και καλός μαθητής. Γι’ αυτό, η συμβουλή μου προς εσάς είναι να εκπαιδεύετε το μυαλό σας, να δουλεύετε με πάθος για ό,τι κάνετε και να μην απογοητεύεστε. Τίποτα δεν θα σας χαριστεί, παλέψτε για τα όνειρα σας“.

hackett-paidia (2) hackett-paidia (3)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …