Κεντρική Β' Εθνική Κεραμιδάς: “Στόχος για εμάς είναι η άνοδος”

Κεραμιδάς: “Στόχος για εμάς είναι η άνοδος”

Kostas Keramidas

Kostas KeramidasΤο Μαρούσι πήρε ακόμη νίκη, αυτήν τη φορά απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας (69-61) και πλέον στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α2. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς, τόνισε ότι είναι ορατός στόχος η άνοδος, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο κλειστό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη έτσι όπως ήρθε, καθώς όλη την εβδομάδα ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς και κάναμε προπόνηση είτε χωρίς τον Σολωμό, είτε χωρίς τον Μπαλάφα, είτε χωρίς τον Ξύδα. Ο Ξύδας και ο Μπαλάφας προσπάθησαν να παίξουνε , όμως δεν μπόρεσαν, ενώ ο Σολωμός έχει κάταγμα στην κάτω γνάθο και δεν αγωνίστηκε ούτε εκείνος. Οπότε παίζαμε χωρίς πολύ σημαντικούς για εμάς παίκτες.

Παρόλα αυτά στο τελευταίο δεκάλεπτο δείξαμε ψυχή και πήραμε το παιχνίδι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του, καθώς μας έχει συμπαρασταθεί όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλη μας την μέχρι τώρα πορεία και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς. Τώρα σε ότι έχει να κάνει για την συνέχεια της χρονιάς, θέλουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται προκειμένου να ανέβουμε, καθώς έτσι όπως τα «κάναμε», η άνοδος έγινε στόχος για εμάς και το θέλουμε πολύ “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …