Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Καταπληκτική χρονιά…”

“Καταπληκτική χρονιά…”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coach

Τρομερά ικανοποιημένος από το πως “κυλάει” η χρονιά για την ομάδα του παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ύστερα από τη νίκη κόντρα στον με τον Άρη ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, τονίζοντας ότι “είναι τεράστια νίκη σήμερα, η μεγαλύτερη εντός έδρας στην ιστορία της ομάδα. Φτάσαμε τις 11 νίκες, τρομερό νούμερο για μια ομάδα σαν το Λαύριο. Αυτό πιστώνεται σε όλα τα μέλη της ομάδας. Τη διοίκηση που είναι πραγματική οικογένεια με αρχηγό τον Γιάννη Ψαρράκη. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα εδώ.

Μέσα από τη συνεργασία διοίκησης και τεχνικού τιμ υπάρχουμε εμείς οι παίκτες και έχουμε 11 νίκες, κάτι που λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου φάνταζε ουτοπικό. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά από θέληση είναι από τα καλύτερά μας, κρατήσαμε τον Άρη χαμηλά, εκμεταλλευτήκαμε το μικρό ρόστερ του Άρη.

Σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Και οι δύο ομάδες (Λαύριο και Προμηθέας) θα παίξουν σε έδρες που οι ομάδες θα καίγονται για το αποτέλεσμα. Η Πέμπτη είναι μια δύσκολη μέρα, θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για μια ακόμα πιο πετυχημένη χρονιά. Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για άλλη μια φορά. Καταβάλουν τρομερή προσπάθεια, έχουν κάνει εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Η πόλη ζει στιγμές ιστορικές, έχουμε κάνει περήφανη όλη την πόλη. Σήμερα κέρδισαν από την προσπάθεια και την θέλησή τους. Είχαμε άστοχα σουτ, κάναμε λάθη, αλλά είχαμε θέληση για να αφιερώσουμε τη νίκη στο κόσμο. Προφανέστατα ο Άρης έχει ελλείψεις, ξένους που δεν παίζουν, το κυνήγησε με μεγάλη ενέργεια και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είναι μια καταπληκτική χρονιά, εύχομαι να ξαναπαίξουμε εδώ αν είναι δυνατόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …