Κεντρική Β' Εθνική Καλεί τον κόσμο στο γήπεδο το Περιστέρι

Καλεί τον κόσμο στο γήπεδο το Περιστέρι

peristeri1

peristeri1

Το Κορώπι φιλοξενεί το Περιστέρι, όπου με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Α2. Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο στο κυριακάτικο παιχνίδι (9/4, 17:00).

Η ανακοίνωση:

” Τους καρπούς των κόπων μιας ολόκληρης χρονιά είναι έτοιμος να θρέψει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου στον αγώνα της Κυριακής (9/4, 17:00) με αντίπαλο το Κορωπί στο κλειστό της πόλης μας.

Με νίκη η αγαπημένη μας ομάδα σφραγίζει και μαθηματικά την άνοδο της στην Α2 κι από αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γι αυτό το λόγο άπαντες, διοίκηση τεχνικό τιμ και παίκτες, καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών γεμίζοντας τις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να βοηθήσουν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, τον ΓΣΠ να φτάσει στη νίκη-άνοδο και μετά το ματς να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία.

Το παρών καλούνται να δώσουν κι όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας του Συλλόγου μας, καθώς η θέση τους είναι δίπλα στην πρώτη ομάδα, της οποίας μέλος μπορεί να αποτελέσουν κι αυτοί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο ΓΣ Περιστερίου γράφει ιστορία, εσύ… θα λείπεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…