Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κάλεσμα… πολεμικού χαρακτήρα από Γιαννακόπουλο! (pic)

Κάλεσμα… πολεμικού χαρακτήρα από Γιαννακόπουλο! (pic)

giannakopoulos

giannakopoulos

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα με πλεονέκτημα έδρας και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε μια σειρά παιχνιδιών που θα τραβήξει τα βλέμματα των απανταχού φίλων του μπάσκετ! Οι “πράσινοι” αναμένεται φυσικά να χρησιμοποιήσουν το σχεδόν απόρθητο “κάστρο” του ΟΑΚΑ προς όφελός τους (ρεκόρ 14-1) και οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν “καυτή” ατμόσφαιρα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προφανώς το γνωρίζει αυτό, καλώντας τον κόσμο να προέλθει στο γήπεδο με έναν… πρωτότυπο τρόπο.

Χοκς ή Καβαλίερς ο νικητής στην μεταξύ τους “μάχη”; Η Ρεάλ ή η Μπασκόνια θα πάρει την νίκη και το… προβάδισμα (ισοβαθμούν) στην βαθμολογία; Ολα τα ματς του ΝΒΑ και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από τη σειρά “Σπάρτακος“, προκειμένου να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλίμα που θα επικρατήσει! Η απαίτησή του είναι να δώσει ο κόσμος όσο πιο “βροντερό” παρών γίνεται, παροτρύνοντας τους… ήσυχους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι τους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…