Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: “Όποιος επιλέγει αντίπαλο, δεν σέβεται τον ευατό του”

Ιτούδης: “Όποιος επιλέγει αντίπαλο, δεν σέβεται τον ευατό του”

itoudis oaka

itoudis-oaka

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Δεν επιλέγουμε αντίπαλο. Όποιος προσπαθήσει να επιλέξει, δεν σέβεται τον εαυτό του, τον αντίπαλο και τον θεσμό. Μας περιμένει ακόμα ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που έχει κι αυτός τους δικούς του στόχους για το Final 4″, δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα στο “Νίκος Γκάλης” ο Δημήτρης Ιτούδης, ξεκαθαρίζοντας πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν πρόκειται να διαλέξει αντίπαλο στα πλέι οφ.

“Ήταν ένα παιχνίδι που όποια ομάδα κι αν νικούσε θα ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που τα κατάφερε. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε καλά στοιχεία και καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το μομέντουμ. Προηγηθήκαμε με τέσσερις πόντους. Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό”, πρόσθεσε ο Έλληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των “πράσινων” αναφέρθηκε και στους οπαδούς του “τριφυλλιού”: “Ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή του. Συγχαρητήρια για την συμπαράσταση στην ομάδα τους”, τόνισε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…