Κεντρική Basket League Άρης “Είμαι απόλυτα έτοιμος, μπορώ να προσφέρω θέαμα…”

“Είμαι απόλυτα έτοιμος, μπορώ να προσφέρω θέαμα…”

ataylor

ataylorΣτη Θεσσαλονίκη είναι από το βράδυ της Κυριακής ο Ζερμέιν Τέιλορ για λογαριασμό του Άρη. Ο Αμερικανός φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ για λογαριασμό του Άρη. Είναι μια νέα ευκαιρία για μένα και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο για να προσφέρω αυτά που μπορώ”.

Για το τι ξέρει για τον Άρη και τι έψαξε για την ομάδα: “Ολα έγιναν τόσο γρήγορα σχετικά με την έλευσή μου. Δεν είχα πολύ χρόνοα να ψάξω. Ομως γνωρίζω τον Κάμινγκς, είμαι πολύ φίλος με τον μεγαλύτερο αδελφό του. Τον ρώτησα και είχε μόνο καλά πράγματα να μου πει από την εμπειρία που βιώνει εδώ στην Ελλάδα”.

Μπακς-Μάβερικς, Γουόριορς-Γουίζαρντς και όλα τα ματς στο ΝΒΑ, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με live betting!

Για το αν μίλησε με τον Πρίφτη: “Μίλησα με τον συνεργάτη του. Μου έδωσε όλα τα συστήματα και τα plays της ομάδας. Από αύριο θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω αύριο με τον πρώτο κόουτς για να μου εξηγήσει τι θέλει από μένα και αρκετά πράγματα για το παιχνίδι της ομάδας”.

Για το αν είναι έτοιμος: “Είμαι απόλυτα έτομος σε όλους τους τομείς. Επαιξα 45 παιχνίδια στην D-League, πιστεύω έπαιξα καλά.. Στόχος μoυ να παίξω ακόμη καλύτερα εδώ και να προσφέρω αυτά που μπορώ”.

Για το αν βλέπει την παρουσία του στον Άρη σαν μια ευκαιρία να δείξει κάτι εν όψει της νέας σεζόν για να ανέβει… επίπεδο: “Συνήθως παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται. Εφόσον αυτή η σεζόν, αυτοί οι αγώνες ως το τέλος της χρονιάς, μου δώσουν μια καλή ευκαιρία για την επόμενη σεζόν για να παίξω είτε εδώ, είτε κάπου αλλού, φυσικά και θα αρπάξω αυτή την ευκαιρία”.

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: “Πιστεύω το κύριο προσόν μου είναι η αθλητικότητα. Μπορώ να παίζω καλά πάνω από την στεφάνη. Να προσφέρω θέαμα, να προσφέρω καρφώματα… Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι η επίθεση, όμως σαφώς και μπορώ να προσφέρω και στην άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …