Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη”

“Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-Kolossos

O Κολοσσός Ρόδου δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στο Ρέθυμνο και ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ πρόσθεσε πως ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Κολοσσού:

“Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία μικρή απογοήτευση. Κυρίως γιατί χωρίς να θέλω να φανεί εγωιστικό πιστεύω πως ήμασταν καλύτερη ομάδα σήμερα και αξίζαμε τη νίκη. Πήγαμε το ματς ακριβώς στον ρυθμό που θέλαμε. Χτυπήσαμε όλες τις αδυναμίες του Ρεθύμνου αλλά 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας τραυματίστηκε (Ρέλεφορντ). Αυτό άλλαξε τις ισορροπίες για μας, καθώς δεν είχαμε κάθετο παίκτη στο πικ εντ ρολ και από κει και πέρα το Ρέθυμνο ροκάνισε τη διαφορά, έβαλε μεγάλα σουτ. Εμείς είχαμε την ευκαιρία μας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, δε μας ήθελε και πήγαμε στην παράταση. Εκεί δεν είχαμε ούτε τις ψυχικές αλλά ούτε τις σωματικές δυνάμεις. Το Ρέθυμνο έβαλε μεγάλα σουτ και ήρθε φυσιολογικά η ήττα”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κώστας Παπαδάκης: “Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Ήρθαμε για ένα δυνατό ματς. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, ενώ ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο. Στο τέλος πήγαμε στην παράταση και χάσαμε το ματς. Δώσαμε το 100%. Χάσαμε την πρώτη “μάχη” και τώρα πάμε για την δεύτερη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…