Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Ίκαρος Καλλιθέας κατά ΕΣΚΑΝΑ

Ίκαρος Καλλιθέας κατά ΕΣΚΑΝΑ

ikaros kallitheas olympiakos paides

ikaros-kallitheas-olympiakos-paides

“Επίθεση” στην ΕΣΚΑΝΑ έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας, με αφορμή την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα των παίδων Ίκαρος Καλλιθέας – Ολυμπιακός, ύστερα από αίτημα των Πειραιωτών.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 25 Απριλίου και άλλαξε και πήγε Μαΐου. Ο Ίκαρος πιστεύει ότι η απόφαση αυτή ευνοεί τον Ολυμπιακό, καθώς τότε θα προλάβει να επιστρέψει ο Ζευγαράς, ο οποίος είναι τραυματίας.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Ίκαρος έκανε το μπρέικ, καθώς επικράτησε στο ΣΕΦ με 64-54.

Η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας:

“Διαμαρτυρία ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Αγαπητοί Κύριοι του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ. Πραγματικά πρωτοτυπήσατε και για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά, ΕΟΚ – ΕΝΩΣΕΙΣ – ΕΣΑΚΕ, πήρατε μία απόφαση όνειδος στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ.

Μέχρι σήμερα όταν υπήρχαν προγραμματισμένοι αγώνες play-off για τους οποίους ο ΙΚΑΡΟΣ δεν συμφωνούσε, δεν άλλαζαν οι ημερομηνίες για κανένα λόγο εκτός από πιθανές κλήσεις παιχτών στις Εθνικές Ομάδες, εκτός αν συναινούσαν και οι δύο σύλλογοι. Για πρώτη φορά, και το αναφέρουμε Κε Λυμπεράτο, έγινε αλλαγή προγραμματισμένων και ανακοινωμένων αγώνων Play-Off, χωρίς την συναίνεση του Ικάρου, για εξυπηρέτηση άλλου σωματείου.

Είναι πραγματικά μια πανελλήνια πρώτη, την οποία εφαρμόζει για πρώτη φορά η ΕΣΚΑΝΑ. Τα αθλήματα δεν είναι για να εξυπηρετούνται οι ομάδες και να βάζουν παίδες να αγωνίζονται ως έφηβοι, γεγονός το οποίο δεν δεχτήκατε για τον αθλητή μας Μ.Χατζηδάκη. Πραγματικά δημιουργείτε για πρώτη φορά στο Ελληνικό Μπάσκετ έναν δεδικασμένο , ήτοι, να αλλάξει το Δ.Σ. της Ένωσης προγραμματισμένους αγώνες Play-Off προς όφελος κάποιας ομάδας χωρίς την συναίνεση της αντίπαλης ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…