Κεντρική NBA Οι λόγοι να έχεις τον Τεόντοσιτς στην ομάδα σου (vid)

Οι λόγοι να έχεις τον Τεόντοσιτς στην ομάδα σου (vid)

Ce kuT5WIAEbmLO

teodosic-cska-moscow

Το συμβόλαιο του Μίλος Τεόντοσιτς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τελειώνει το καλοκαίρι και το “Hoopshype” μέσα από ένα βίντεο, παραθέτει τους λόγους που κάποια ομάδα του ΝΒΑ πρέπει να τον έχει στο ρόστερ της.

Ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται από το 2011 στην ρώσικη ομάδα και έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης. Αυτό τον έχει κάνει να είναι ίσως ο πιο περιζήτητος παίκτης που δεν αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα τους κόσμου.

Έτσι η ιστοσελίδα “Hoopshype” δημιούργησε ένα βίντεο που παρουσιάζει το προφίλ του 30χρονου σταρ και αναφέρει τους λόγους που θα πρέπει να τον εντάξουν οι ομάδες στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: “Είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης που έχει μείνει στην Ευρώπη. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ και ιδιαίτερες ικανότητες στο να πασάρει την μπάλα. Είναι ίσως ο πιο φαντασμαγορικός παίκτης διεθνώς. Βρίσκεται στο πικ της καριέρας του αυτή τη στιγμή. Έχει κατά μέσο όρο 16.1 πόντους και 7.2 ασίστ στην Ευρωλίγκα. Είναι ένα βήμα πριν γίνει ο πρώτος παίκτης που έχει κατά μέσο όρο 15+ πόντους και 7+ ασίστ σε μια σεζόν στην Ευρωλίγκα αυτόν τον αιώνα. Έχει αγωνιστεί πολύ καλά κόντρα σε παίκτες του ΝΒΑ: μια ματιά στην εμφάνισή του ενάντια στις ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς του Ρίο, θα σας πείσει. Έχει βελτιώσει το ποσοστό του στα τρίποντα μέσα στα χρόνια (40.3%). Το ποσοστό των καλών Ευρωπαίων γκαρντ στο ΝΒΑ δεν είναι τόσο καλό. Μπορεί να πετύχει εκεί όπου ο Σάρας και άλλοι απέτυχαν; Θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο ρόλο του στο ΝΒΑ, αφού ήταν Ο παίκτης στην Ευρώπη για τόσα χρόνια;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…