Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Η δουλειά δεν έχει τελειώσει”

“Η δουλειά δεν έχει τελειώσει”

papanikolaou greintzer

papanikolaou-greintzer

Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Από τον πρώτο παίκτη ως τον τελευταίο, από τον πρώτο προπονητή  ως και τον τελευταίο,  όλοι κάναμε κατάθεση ψυχής. Δείξαμε χαρακτήρα σε έναν τελικό, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο καθένας πρέπει να κλειστεί σπίτι του και να σκεφτεί τις διαφορές από τα ματς που νικήσαμε με εκείνα που χάσαμε. Εχουμε ακόμα έναν τελικό και θα είμαστε αφελείς, αν σκεφτούμε πως τελείωσε”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσσος.

Στη συνέχεια, ανέφερε:”Πριν από το παιχνίδι σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Με τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) το λέγαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε και ήμασταν σίγουροι πως θα κάναμε ό,τι έπρεπε για να νικήσουμε. Ήμασταν θυμωμένοι, γιατί δεν είχαμε κάνει αυτά που έπρεπε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα παιδιά. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Μας περιμένει ακόμα ένας τελικός”.

Τέλος, αναφερόμενος στο τι άλλαξε η ομάδα του στο β’ ημίχρονο:”Δεν είναι μόνο ο βαθμός ετοιμότητας στην επίθεση που άλλαξε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πόντους με καλάθια που έβαλαν με αίμα. Έτσι βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…