Κεντρική NBA Η απέχθεια των Γουέστμπρουκ, Λεμπρόν προς τον Κάρι!
NBA

Η απέχθεια των Γουέστμπρουκ, Λεμπρόν προς τον Κάρι!

curry westbrook lebron

curry-westbrook-lebron

Ο Στεφ Κάρι είναι αναμφισβήτητα από τους πιο “αστραφτερούς” και προβεβλημένους σταρ της σύγχρονης ιστορίας του NBA, χάρη στον καταπληκτικό και “πιασάρικό” τρόπο παιχνιδιού του, της μυθικής, περσινής σεζόν του αλλά και της εύκολης ταύτισης του κοινού με αυτόν. Ως φυσικό επακόλουθο, όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν με “εκκωφαντικό” τρόπο πάνω του, με οποιαδήποτε εντυπωσιακή ενέργειά του εντός του παρκέ να γίνεται viral εντός ελάχιστων δευτερολέπτων. Υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοί του, όμως, οι οποίοι δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με την αποδοχή που τυγχάνει ο σταρ των Γουόριορς. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Η συγκεκριμένη συνθήκη δεν προξενεί εντύπωση στους φίλους του μπάσκετ, καθώς ο Κάρι έχει αναμειχθεί σε διάφορες περιπτώσεις trash-talking με τους Γουέστμπρουκ και Τζέιμς. Ο δημοσιογράφος της Bay Area News Group, Μάρκους Τόμπσον εξέδωσε προ ολίγων ημερών το βιβλίο του, με τίτλο: “Golden: The miraculous rise of Steph Curry”, το οποίο πραγματεύεται τη θεαματική άνοδο του Κάρι στην καριέρα του, με αποκορύφωμα την ανάδειξη του σε MVP, τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι. Ο Τόμπσον μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου του FOX Sports, Τζέισον ΜακΙντάιρ, με αφορμή το βιβλίο του, κάνοντας αναφορά στις σχέσεις των σταρ του NBA μεταξύ τους και κυρίως, στο τι νιώθουν οι Τζέιμς και Γουέστμπρουκ για τον Στεφ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τόμπσον: “Νομίζω πως αν τους ρωτήσεις να σου πουν την ειλικρινή γνώμη τους, δεν τους αρέσει όλη αυτή η δημοσιότητα του Κάρι. Θεωρώ πως, αν κάποιος από τους δύο δεν συμπαθεί καθόλου τον Κάρι, αυτός είναι ο Γουέστμπρουκ. Υπάρχει κάτι, όμως, που “καίει” και τους δύο, σε σχέση με το γεγονός ότι ο Στεφ εκθειάζεται τόσο συχνά και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θέλουν να τον “γκρεμίσουν”, να μειώσουν τη δημοσιότητά του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…